Koop nu uw tickets voor de voorstellingen in mei 2022

In verband met de coronamaatregelen zijn de voorstellingen helaas nog één maal verplaatst. De nieuwe speeldata zijn vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022. Bestelde kaarten zijn geldig op de nieuwe datum voor dezelfde avond en stoel. Iedereen die al kaarten besteld had krijgt binnenkort nieuwe toegangsbewijzen gemaild.

Koop hier uw tickets voor Oorlogswinter de musical. U kunt kiezen uit een plaats op de hoofdtribune (€ 21,50) of op zijtribune A of B (€ 19,50). Op elke plaats heeft u een goed zicht op de voorstelling.

Komt u met de auto en wilt u op het evenemententerrein parkeren, dan kunt u voor de datum waarop u de voorstelling bezoekt een parkeerticket kopen (€ 2). U reserveert eerst uw ticket voor de voorstelling en bepaalt uw zitplaats. Daarna klikt u op ‘Boek nog een voorstelling’ en bestel de parkeerticket. Let op! Er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Voor de voorstelling geldt een adviesleeftijd van 10+. In de musical komen enkele gewelddadige scènes voor. Wij vinden het van belang met name ouders en verzorgers van jonge kinderen hierop te wijzen.

Let op: Het annuleren van de bestelde kaart(en) is mogelijk tot uiterlijk 1 april 2022.

Heeft u vragen, opmerkingen of speciale verzoeken? Stuur dan een mailtje naar info@oranjevaan.nl

Op deze plattegrond van het speelveld is duidelijk te zien dat je vanaf alle tribunes perfect zicht hebt op het spel.