Hartverwarmende steun voor Oorlogswinter de musical

Hoewel mei 2020 nog ver weg is, begint Oorlogswinter de musical steeds meer te leven in Fijnaart en omgeving. Dat werd donderdagavond 10 oktober goed duidelijk tijdens de uitreiking van de cheques van de Rabo ClubSupport-actie in de kantine van v.v. de Fendert. Penningmeester Vera de Vos van Muziekvereniging Oranjevaan mocht een cheque in ontvangst nemen van maar liefst
€ 1226,55. Veruit het hoogste bedrag dat deze avond werd uitgekeerd. Iedereen die op Oranjevaan heeft gestemd: ontzettend bedankt!

De coöperatieve Rabobank West-Brabant Noord schenkt jaarlijks een deel van haar winst aan het verenigingsleven via de actie Rabo ClubSupport. Dit keer viel er 160.000 euro te verdelen onder 435 verenigingen. Leden van de bank konden ieder maximaal vijf stemmen uitbrengen, waaronder maximaal twee per vereniging. In totaal zijn er 30.915 stemmen uitgedeeld. Elke stem was goed voor € 5,17.

De cheques werden uitgereikt in vijf kernen. In de kantine van v.v. de Fendert hoorden de clubs uit Willemstad, Noordhoek, Fijnaart, Heijningen en Standdaarbuiten welk bedrag zij in de wacht hadden gesleept. De laatste vereniging die haar cheque in ontvangst mocht nemen was de degene met het hoogste aantal stemmen en dus met het hoogste bedrag. Dat was tot grote verrassing van de vereniging zelf: Oranjevaan. Zij gaat het bedrag besteden aan Oorlogswinter de musical die op 15, 16 en 17 mei volgend jaar wordt opgevoerd in de openlucht, op het evenemententerrein. De voorbereidingen zijn volop gaande. De kaartverkoop start eind dit jaar.

Penningmeester Vera de Vos maakte van de gelegenheid gebruik om stevig reclame te maken voor Oorlogswinter de musical.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.