Meer dan 1000 kaarten verkocht voor Oorlogswinter

De populariteit van Oorlogswinter de musical is ongekend groot. In amper een week tijd werden voor de openluchtmusical in Fijnaart meer dan 1000 kaarten verkocht. Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart brengen het muzikale verhaal over de nadagen van de Tweede Wereldoorlog op 15, 16 en 17 mei op het evenemententerrein van Fijnaart.

Het publiek zit tijdens de voorstellingen op drie overdekte tribunes. De tribunes zijn zo geplaatst dat iedereen uitstekend zicht heeft op het spel. Ook is de musical voortreffelijk te volgen dankzij professioneel licht en geluid.

De plaatsen zijn op stoelnummer te verkrijgen. De bezoeker bepaalt zelf voor welke stoel hij of zij een ticket koopt. De kaartverkoop is zaterdag 1 februari van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oorlogswinterfijnaart.nl

Voor belangstellenden die geen internet hebben en/of die de kaarten liever niet online bestellen worden in woonzorgcentrum Fendertshof aan de Kerkring 21 in Fijnaart een aantal verkoopmomenten gehouden. De eerstvolgende is op zaterdag 15 februari van 10.00 tot 12.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *