Stap jij in de spotlights van Oorlogswinter de musical?

Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart schrijven op 8, 9 en 10 april 2022 geschiedenis. Voor het eerst wordt Oorlogswinter de musical opgevoerd in de openlucht. Het spektakel vindt plaats op het evenemententerrein van Fijnaart.

Door corona zijn de voorstellingen meerdere keren uitgesteld. Helaas heeft dat ook zijn uitwerking op de cast. We zijn naarstig op zoek naar drie mannen die mee willen spelen en zingen, kortom die in de spotlights stappen van Oorlogswinter de musical.

Het gaat om de volgende rollen:
• Jack: Britse soldaat die in Nederland neerstort. Leeftijd: 18-25 jaar. Moet kunnen zingen en acteren.
• Vader: De vader van hoofdfiguur Michiel van Beusekom. Hij is burgemeester van het dorp de Vlank. Leeftijd: 40-50 jaar. Moet kunnen acteren. Zingen (in het ensemble) is welkom.
• Dirk en Matthias: dubbelrol. Speelt zowel de buurjongen van Michiel die in het verzet zit als een jonge Duitse soldaat. Leeftijd: 18-25 jaar. Moet kunnen zingen en acteren.

Vind jij het leuk om met een enthousiaste, gezellige groep je schouders te zetten onder Oorlogswinter de musical? Neem dan contact op met regisseur Jan Willem van Bodegom via 06-22011800 of info@oranjevaan.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.