100 muzikanten, zangers en acteurs

Aan Oorlogswinter de musical wordt meegewerkt door zo’n honderd muzikanten, zangers en acteurs. Zij zetten zich geheel belangeloos in voor deze productie. 

Een groot deel van de medewerkers van Oorlogswinter de musical

Het orkest

De muziek van Oorlogswinter de musical wordt gespeeld door het harmonie-orkest van Muziekvereniging Oranjevaan. Speciaal voor deze productie is het orkest uitgebreid met een aantal gastmuzikanten, afkomstig uit de regio West-Brabant. Naast blazers en slagwerkers, bestaat het orkest ook uit een gitarist, bassist en pianist. 

Cast

Oorlogswinter de musical telt 23 grote en kleine volwassen rollen. Door middel van audities is een talentvolle cast samengesteld die deze rollen gaat vertolken. Stuk voor stuk beschikken zij over een groot zang- en acteertalent en zullen zij indruk maken op het publiek. 

Kindercast

Elf kinderen spelen mee in Oorlogswinter de musical. De kinderhoofdrol is weggelegd voor Jochem, het jongere broertje van Michiel. Maar ook de andere kinderen maken van deze musical een vertederende productie. 

Ensemble

Naast de cast- en kindercastleden heeft het ensemble een belangrijke inbreng in Oorlogswinter de musical. Zij zorgen onder andere voor de meerstemmige nummers. Daarnaast kruipen zij in de huid van de dorpsbewoners, trekkersmannen en -vrouwen, het personeel van de barones en Duitse soldaten. Dit ensemble is speciaal voor Oorlogswinter samengesteld. 

Creatives
Jan Willem van Bodegom: Regie
Michel Hectors: Algehele muzikale leiding
Martine van de Kar: Zangcoach