Algemene informatie

Voorstellingen
Oorlogswinter de musical wordt opgevoerd op vrijdag 13 mei, zaterdag 14 mei en zondag 15 mei 2022. De voorstellingen beginnen allemaal om 20.30 uur. Vanaf 19.00 uur is het gezellige horecaplein geopend.

Locatie

De indeling van het terrein van Oorlogswinter de musical.

Oorlogswinter de musical wordt opgevoerd op het evenemententerrein van Fijnaart. Dat terrein is gelegen achter de Kadedijk. Het biedt jaarlijks plaats aan de Fendertse Week, Graanpop, een veldrit en (als het vriest) de schaatsbaan. Op het verharde deel van het evenemententerrein komen drie grote, overdekte tribunes met klapkuipzittingen die plaatsbieden aan bijna 1100 bezoekers. Doordat de tribunes overdekt zijn, kan het publiek ook bij mindere weersomstandigheden comfortabel en droog genieten van de voorstelling. 

Licht, geluid en decor

Het orkest, de cast, kindercast en het ensemble worden uitversterkt met een professionele geluidsinstallatie. De musical wordt uitgelicht met een professionele lichtinstallatie. Op het speelveld wordt als decor een dorpsaanzicht gebouwd met daarin de burgemeesterswoning, de villa van de barones, het huis van de familie Knopper, de schuilplaats van Jack en centraal een muziektent. In de muziekkiosk neemt het orkest van Oranjevaan plaats, zodat het deel uitmaakt van het decor. 

Horecaplein

Naast het speelveld wordt een horecaplein gerealiseerd in samenwerking met de horecagelegenheden De Graanbeurs en De Fendertse Hoeve. Hier kunnen voor en na de voorstelling en in de pauze koffie, thee en een drankje genuttigd worden. Het horecaplein wordt aangekleed met passende attributen. Hierdoor ontstaat een gezellig geheel. 

Parkeren

Inwoners van Fijnaart worden verzocht om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Voor bezoekers van buiten Fijnaart is een ruime parkeerplaats voorhanden, pal naast het evenemententerrein. Daarop kan tegen een geringe vergoeding geparkeerd worden. Parkeertickets dienen vooraf besteld te worden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van Oorlogswinter de musical verloopt via een online-
ticketsysteem. Hierdoor kunnen de toeschouwers zelf hun zitplaats op de tribune bepalen. Klik voor het bestellen van kaarten hier.