Geslaagde en smakelijke kick-off

Met een zeer geslaagde kick-off zijn de voorbereidingen voor Oorlogswinter de musical van Muziekvereniging Oranjevaan woensdagavond 25 september formeel van start gegaan. In de theaterzaal van De Parel kwamen bijna alle cast-, kindercast-, ensemble- en orkestleden samen met de vrijwilligers achter de schermen om kennis te maken en om alle ins and outs van de grootse productie te horen.

Regisseur Jan Willem van Bodegom heette iedereen welkom, waarna de promo van Oorlogswinter de musical werd vertoond. Met deze promo is op de jaarvergadering van Oranjevaan de productie voor mei 2020 aangekondigd.

Vervolgens was het woord aan technisch leider Mark van Straten. Hij gaf een presentatie over het terrein waarop de musical wordt opgevoerd en lichtte een tipje van de sluier op over het decor. Daarbij vielen vooral de 3D-tekeningen (gemaakt door orkestlid Bas Jaspers) goed in de smaak.

Jan Willem nam vervolgens iedereen mee door het verhaal van Oorlogswinter de musical, waarna alle deelnemers persoonlijk werden voorgesteld. Na het fotomoment konden eindelijk de twee enorme taarten (met dank aan Warme Bakker Jac Smit) worden aangesneden. Onder het genot van het heerlijke gebak en koffie of thee (aangeboden door De Parel) werd flink bijgekletst.

Na deze kick-off is iedereen nog gemotiveerder om er op 15, 16 en 17 mei volgend jaar drie fantastische voorstellingen van te maken!

De leden van het orkest.
De regisseur stelt de cast- en ensembleleden voor.
De cast, ensemble en kindercast van Oorlogswinter de musical.
Met meer dan honderd medewerkers heb je wel twee taarten nodig.
De rol van Michiel wordt gespeeld door Lukas Broos uit Roosendaal.
De familie Van Beusekom mag als eerste plaatsnemen bij de taart met v.l.n.r. Berry den Hollander als vader, Lukas Broos als Michiel, Seth van der Meer als Jochem, Lotte Remus als moeder en Marlies van Beers als Erica.
Het mes kan bijna in de taarten. Deze eer is weggelegd door de ‘broers’ Michiel en Jochem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.